Welkom bij SportAnders Nikitha en Quinta!

Welkom bij SportAnders Nikitha en Quinta!

Welkom bij SportAnders Nikitha en Quinta! 863 648 K.V. SCO

Nikitha Pluer heeft Quinta Algera lid gemaakt van SCO/European Aerosols! Nikitha is zelf nog maar net lid en heeft nu al Quinta lid gemaakt! Dat belonen wij natuurlijk, Nikitha heeft een mooie bal gekregen, plus een cadeaubon t.w.v. 10,-. En Quinta heeft een prachtige SCO tas met goodies gekregen. Nikitha en Quinta sporten bij SportAnders! Wij wensen Nikitha en Quinta heel veel sportplezier bij SCO/European Aerosols.

Met SportAnders wil SCO/European Aerosols ook de kwetsbare kinderen in onze samenleving in een vertrouwde omgeving én met andere kinderen, de mogelijkheid geven om te sporten en deel te laten nemen aan het verenigingsleven. Voor meer informatie over SportAnders kijk je op onze website https://kvsco.nl/kids/sportanders

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Neem dus ook dit seizoen je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols!! Wordt je vriendinnetje of vriendje daarna lid, dan krijg jij een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.