Maandag 10 april is er weer Paasfun bij SCO

Maandag 10 april is er weer Paasfun bij SCO

Maandag 10 april is er weer Paasfun bij SCO 863 648 K.V. SCO

Op maandag 10 april vanaf 10.00 uur verwelkomen we de Kangoeroes, de Reuzenpanda’s, de F-jes en SportAnders op het sportcomplex ‘De Hoolt-Tuun’ in Oldeholtpade. We gaan natuurlijk paaseieren zoeken en toffe spelletjes spelen. Daarnaast spelen de D’s , E’s en de KorbalAnders jeugd een mixtoernooi, waarbij ook de selectie meedoet. Het ochtendprogramma duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Om 13.00 uur wordt er voor de A, B- en C-jeugd een schutterstoernooi georganiseerd. Wie weet schutter jij wel samen met een selectiespeler. Want de selectie doet ook weer mee aan dit toernooi. Rond de klok van 15.00 uur sluiten we deze dag af.

Wil jij meedoen met Paasfun? Geef je voor 3 april op bij Janet Woudstra via mail: janet.woudstra@home.nl .