Geslaagde sponsorbijeenkomst

Geslaagde sponsorbijeenkomst

Geslaagde sponsorbijeenkomst 1250 938 K.V. SCO

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd SCO 1 – KV Drachten 1 werden de sponsoren van SCO getrakteerd op een lezing van de Nederlandse shorttracker Sjinkie Knegt en de voormalig bondscoach Jeroen Otter. Een avond waarmee wij onze sponsoren willen bedanken voor hun onmisbare sponsorbijdrage.

Vlak voor de introductie van de twee gastsprekers werd door Arne Strampel trots medegedeeld, dat de sponsoren ArboAnders en Fysio Wolvega de samenwerking met SCO gaan uitbreiden en verlengen. Met beide sponsoren richten we ons op een duurzame sportieve toekomst, waarin we samenwerken en elkaar versterken.

“Zonder prikkels val je in slaap !”
Met zijn ervaring als zowel topsporter en coach vertelde Jeroen Otter vol enthousiasme over het bereiken van doelen, het omgaan met tegenslagen, het ontwikkelen van talent en het werken in teamverband. Hij weet een team zo goed mogelijk te laten functioneren, waarbij motivatie, vooruitkijken en innovatie centraal staan.

Terwijl Jeroen door de presentatie heen aangeeft dat de houding van een coach, leraar, werkgever of leidinggevende, ten opzichte van een pupil, leerling of werknemer zó belangrijk is, laat hij Sjinkie zijn ervaringen delen met de aanwezige sponsoren. De spontane humor die de nodige lachsalvo’s tot gevolg hebben, houden de presentatie ook luchtig en vermakelijk. Er werd zichtbaar genoten.

Vervolgens waren de sponsoren te gast in de sporthal en getuige van 24 -19 overwinning van SCO 1 op KV Drachten 1. Naast de leerzame lezing en de spannende wedstrijd werd er ook gezellig met elkaar gesproken, onder het genot van een hapje en drankje.