Nieuwe korfbaltrainers opgeleid in Noordwolde

Nieuwe korfbaltrainers opgeleid in Noordwolde

Nieuwe korfbaltrainers opgeleid in Noordwolde 863 648 K.V. SCO

Negen personen vanuit de clubs SCO en Leonidas hebben met succes een trainerscursus afgerond in Noordwolde. Tijdens de KT2-korfbalopleiding werd aandacht besteed aan het lesgeven, de didactiek en de kernkwaliteiten van de trainer.

De cursus werd gegeven door Kees Vlietstra, de bondscoach van de nationale jeugdselectie (Talent TeamNL) en de coach van hoofdklasser NIC uit Groningen. De cursus van vier avonden in de gymzaal in Noordwolde draaide om het geven van trainingen, met de nadruk op didactische vaardigheden.

Na afloop van de cursus kregen de cursisten bloemen en een certificaat uitgereikt: staand van links naar rechts; Julia van Schuppen, Hannah Kuperus, Alien Veenstra, Janet Woudstra, cursusleider Kees Vlietstra, Floor Schnoor, Jenthe van Veen, Silke de Vries en zittend Kevin Hoen en Justin Zuil.