SCO C1 nu al kampioen!

SCO C1 nu al kampioen!

SCO C1 nu al kampioen! 863 648 K.V. SCO

De spelers van SCO C1 wisten ook vandaag de wedstrijd tegen Mid-Fryslân C1 met winst af te sluiten. Er werd overtuigend met 8-12 gewonnen. SCO C1 is een goed team dat mooie prestaties laat zien, door alle wedstrijden in deze zaalcompetitie te winnen! Hierdoor zijn ze nu al (met nog 3 wedstrijden te gaan!) verdiend kampioen geworden. Wij feliciteren de spelers Maud van der Lende, Sophie Bos, Jildou Hoekstra, Silke de Vries, Tara Schabbink, Dion Oostra, Owen Oostra, Daan Hoogekamp , Lars Bosma en Rutger Elsinga van harte met deze geweldig prestatie. Uiteraard ook felicitaties aan de coaches Roland Oostra en Bauke de Vries. Om het kampioenschap helemaal onvergetelijk te maken zullen ze vanavond in de pauze van de wedstijd SCO1 – SKF 1 gehuldigd worden.