Team KorbalAnders speelt leuke eerste wedstrijd

Team KorbalAnders speelt leuke eerste wedstrijd

Team KorbalAnders speelt leuke eerste wedstrijd 863 648 K.V. SCO

Zondagmorgen was het een gezellige drukte in de sporthal de Steense. Op het programma stond een sportieve korfbalwedstrijd tussen het nieuwe team KorfbalAnders van SCO en het nieuwe G-team van DOS’46. Deze échte wedstrijd die door de twee teams gespeeld werd, verliep voorspoedig met heel veel leuke kansen.

Spelers en publiek hebben een geweldige ochtend gehad en wij hebben de bevestiging dat beide teams klaar zijn voor meer wedstrijden. We bedanken scheidsrechter Mark van Veen voor het fluiten en het publiek voor het aanmoedigen. Op naar de volgende wedstrijd!

Meer informatie over team KorfbalAnders vind je op de website:
Korfbal Anders | K.V. SCO (kvsco.nl)