As. zaterdag SCO derbyday

As. zaterdag SCO derbyday

As. zaterdag SCO derbyday 863 648 K.V. SCO

As. zaterdag 18 februari spelen  SCO 1  en SCO 2 de derby tegen KV Heerenveen in de Hoekstra hal in Heerenveen. SCO 1 is koploper in de poule en wil deze positie vasthouden. SCO 2 heeft de punten hard nodig voor handhaving.

Wat zou het mooi zijn als er zaterdag in Heerenveen een grote opkomst van SCO supporters is, om onze spelers te ondersteunen. Beide teams kunnen jullie support goed gebruiken! Jullie hebben vaker bewezen dat aanmoediging langs de lijn een positief effect heeft op de prestaties van het team.

Wij hopen jullie zaterdag dan ook allemaal te mogen begroeten in Heerenveen, want samen zijn we SCO!

  • Locatie: Hoekstra hal, It Hege Stik 9 in Heerenveen
  • Vervoer: Eigen vervoer. Om 17.50 uur vertrekken we gezamenlijk vanaf de parkeerplaats bij sporthal de Steense. Als je plek over hebt in de auto en er jeugdleden met je mee kunnen rijden naar Heerenveen, dan kan je dit melden bij Josta Westenbroek (niet verplicht, maar wel handig voor de planning).
  • Aanvang wedstrijden: 18.20 uur SCO 2, 20.00 uur SCO 1