Welkom Justin!

Welkom Justin!

Welkom Justin! 863 648 K.V. SCO

Demi Postma (SCO F1) heeft haar neef Justin Delfsma lid gemaakt. Demi heeft als dank daarvoor een mooie bal gekregen, plus een cadeaubon t.w.v. 10,-. Justin heeft als welkomstcadeau een prachtige SCO tas gekregen, gevuld met goodies. Justin komt in het team SCO F4, dat nog geen competitie speelt, maar meedoet aan onze gewenningstoernoois (wanneer hij geen voetbal heeft). Welkom Justin, wij wensen jou heel veel korfbal plezier toe bij SCO/European Aerosols!

 

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Neem dus ook dit jaar je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols!! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij ook een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.