75 jarig jubileum SCO

75 jarig jubileum SCO

75 jarig jubileum SCO 863 648 K.V. SCO

Op 1 november 1945 werd de eerste bal geworpen en was korfbalvereniging SCO een feit. Op 1 november 2020 jl. bestond SCO dus 75 jaar! Dit wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, maar nadat een groepje enthousiaste vrijwilligers druk bezig was geweest met voorbereidingen van dit geplande feest, gooide Corona helaas roet in het eten….  Nu twee jaar later is de draad weer opgepakt om alsnog een fantastisch Jubileumfeest te organiseren voor jong en oud.

Programma
Het 75-jarig jubileumfeest begint op vrijdag 30 juni met het voetbaltoernooi voor niet voetballers, met na afloop een XXL afterparty met DJ. Op zaterdag 1 juli staan er vervolgens veel leuke en gezellige jeugdactiviteiten gepland. In de loop van de middag is er een reünie om 75 jaar aan herinneringen op te halen en bij te praten met andere (oud) spelers, trainers, bestuursleden en fans van SCO. Voor de reünie zijn uitnodigingen verzonden naar alle genodigden. Aansluitend is er een BBQ voor alle aanwezige gasten. Het jubileumfeest wordt afgesloten met een knallende feestavond met diverse optredens en een goede liveband die de muzikale omlijsting verzorgt.

Jubileum pagina
De reünie commissie heeft veel werk verzet, door oude foto’s en video’s te verzamelen. Er is een speciale jubileum pagina op de website aangemaakt, met informatie over het 75-jarig jubileumfeest. Hier kan iedereen de oude foto’s en video’s bekijken. Deze zullen ook tijdens de reünie te zien zijn. Op de website jubileumpagina wordt ook een lijst met namen bijgehouden van iedereen die zich aangemeld heeft voor de reünie, zodat je kunt zien wie er naar toe gaan.

Website link: 75-jarig jubileum SCO | K.V. SCO (kvsco.nl)

Het belooft een mooi jubileumfeest te worden vol met feestelijke activiteiten die je niet wilt missen.