Geef je op voor het SCO Kerstdiner en Kerstgala

Geef je op voor het SCO Kerstdiner en Kerstgala

Geef je op voor het SCO Kerstdiner en Kerstgala 863 648 K.V. SCO

Op Zondag 18 december 2022 wordt er in kantine De Hoolt-Tuun van SCO in Oldeholtpade een fantastisch Kerstfeest georganiseerd. Alle leden zijn daarbij van harte welkom. Het traditionele SCO kerstfeest heeft twee sessies.

Kerstdiner
Vanaf 12.00 uur is het kerstdiner voor de jeugd van SCO. Sport of speel jij bij SportAnders, het G-team, de Kangoeroes of bij de B- t/m F-jeugd, dan ben jij van harte welkom op het SCO Kerstdiner! Het duurt ongeveer tot 13.00 uur. Geef je op bij je trainer en dan zien we je graag op het Kerst diner op zondag 18 december!

Kerstgala
Voor de SCO A-jeugd en de 18 + ers  heeft de kantinecommissie een Kerstgala organiseert. Deze ouderwets gezellige avond wordt muzikaal omlijst door Bakker & Niehaus. De dresscode voor deze avond is: gala. Vanaf 20.00 uur ben je welkom in de Hoolt-Tuun. De entree is € 10,-, inclusief welkomstdrankje en hapjes. Ben jij erbij? Geef je op door een E-mail te sturen naar: kantine.sco@gmail.com.