Vanavond in sporthal De Steense: SCO/European Aerosols 1 – Heerenveen 1

Vanavond in sporthal De Steense: SCO/European Aerosols 1 – Heerenveen 1

Vanavond in sporthal De Steense: SCO/European Aerosols 1 – Heerenveen 1 863 648 K.V. SCO

Vanavond om 20:00 uur speelt SCO/European Aerosols 1 tegen Heerenveen 1 in de Sporthal De Steense. Het beloofd wederom een wedstrijd te worden met veel emotie en mooie acties van de spelers. Dus kom vanavond bij deze wedstrijd kijken en onze spelers ondersteunen, want jullie verbale aanmoediging helpt daadwerkelijk om de prestaties van het team te verbeteren! Voor wie echter vanavond niet in de gelegenheid is om naar sporthal te komen, verzorgt onze mediacrew uiteraard weer een livestream.

Het team van deze week is het SCO KorfbalAnders-team. Met jeugd KorfbalAnders creëren we bij SCO een beschermde omgeving binnen onze vereniging voor het beoefenen van de korfbalsport door deze kinderen. Vanavond mogen zij met hun favoriete speler uit SCO 1 oplopen met de presentatie van het team SCO 1. Vervolgens kunnen ze op de voor hun speciaal gereserveerde plek op de tribune samen met de ouders naar de wedstrijd van SCO 1 kijken.

Voorafgaand aan de wedstrijd van SCO/European Aerosols 1, speelt SCO/European Aerosols 2 thuis tegen Heerenveen 2 (aanvang 18:20 uur).

< DIRECT NAAR DE LIVESTREAM >