Vanavond 1e competitiewedstrijd SCO 1 thuis

Vanavond 1e competitiewedstrijd SCO 1 thuis

Vanavond 1e competitiewedstrijd SCO 1 thuis 863 648 K.V. SCO

Vanavond om 20:00 uur wordt de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe zaalcompetitie, SCO/European Aerosols 1 tegen Wit-Blauw/Green Organics 1 gespeeld in de Sporthal De Steense. Iedereen is van harte welkom om bij de wedstrijd te komen kijken en de spelers aan te moedigen. Voor wie niet in de gelegenheid is om naar sporthal te komen, verzorgt onze mediacrew een livestream.

Kom vanavond genieten van een wedstrijd gevuld met spanning, emotie en veel mooie acties. Vanavond om 18:20 uur speelt SCO/European Aerosols 2 tegen Wit-Blauw/Green Organics 2 en de wedstrijd van SCO/European Aerosols 1 tegen Wit-Blauw/Green Organics 1 begint om 20.00 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld in de Oolde Steense.

Link naar de Livestream:
20:00 uur: SCO/European Aerosols 1 – Wit-Blauw/Green Organics 1