Doe mee met de Rotary Wolvega Santa Run 2022

Doe mee met de Rotary Wolvega Santa Run 2022

Doe mee met de Rotary Wolvega Santa Run 2022 863 648 K.V. SCO

De Rotary Wolvega Santa Run is een “fun run” waarbij de deelnemers verkleed als kerstmannen, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. De Santa Run is geen wedstrijd maar een gezellige loop voor het hele gezin. In 2008 is de Rotary Santa Run begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. De meest recente Rotary Santa Run werd in 58 verschillende steden georganiseerd, met een gezamenlijke opbrengst van ca. € 450.000,-!  Hiermee werden in totaal meer dan 100 goede doelen ondersteund.

Wanneer
Op zaterdag 17 december 2022 organiseert Rotary Club Wolvega de Santa Run door het winkelcentrum van Wolvega. De warming-up wordt vanaf 15:45 uur verzorgt door Fit & Fun Plaza, waarna om 16:00 uur de Santa Run in Wolvega van start gaat. Het startschot wordt gelost door burgemeester André van de Nadort.

Deelnemen
Je kunt als individu deelnemen, jong en oud, maar het zou ook mooi zijn wanneer er bijvoorbeeld een aantal (samengestelde?) SCO teams mee zouden doen aan deze Santa Run, omdat het heel sportief, leuk en gezellig is en je sponsort er ook gelijk een goed doel mee, namelijk de voedselbank van Weststellingwerf.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de Santa Run van 2022. Als je dat op tijd doet dan weet je zeker dat ook jij op 17 december om 16.00 uur aan de start kunt staan in het prachtige Kerstmannenpak dat bij je inschrijfgeld is inbegrepen. Check hiervoor de website:  http://wolvega.rotarysantarun.nl