Roland Oostra en Mark van Veen Lid van Verdienste

Roland Oostra en Mark van Veen Lid van Verdienste

Roland Oostra en Mark van Veen Lid van Verdienste 863 648 K.V. SCO

Afgelopen woensdag zijn Roland Oostra en Mark van Veen tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste. Roland en Mark zetten zich al jaren in voor de onze club. Beide zijn ze enorm actief in het werven van nieuwe leden. Bij de poorten van de scholen staan ze regelmatig te flyeren, organiseren ze elk seizoen diverse clinics voor de schooljeugd en verzinnen ze nieuwe acties om jeugd naar SCO te trekken. En met groot succes. Waar een aantal jaar geleden de jeugdopleiding nog uit 9 teams bestond, staan er nu maar liefst 17 jeugdteams in het weekend binnen de lijnen. Grote klasse!

Naast hun inzet voor de ledenwerving binnen de club geven ze wekelijks trainen aan de jeugd en staan ze op zaterdag fanatiek te coachen en zijn ze actief in de Commissie Technische Zaken. Mark en Roland zijn ook de initiatiefnemers in de samenwerking met Leonidas bij de A- en B-jeugd. Wekelijks fluit Mark wedstrijd(en) op Hoofdklasse niveau. En daarnaast is hij betrokken bij de commissie scheidsrechterszaken. Kortom een echte clubman! Bedankt voor alles wat je doet voor de club.

In het bestuur vervulde Roland Oostra de afgelopen 4 jaar een grote rol in de tak ‘Korfbal’, met name voor de jeugd en SCO 4, SCO 5 en de Midweek. Bij de opzet van SportAnders, sport voor kinderen die nèt niet mee kunnen in de ‘normale’ samenleving, was Roland ook nauw betrokken. Na 4 jaar sluit Roland zijn periode in het bestuur af. Roland blijft actief in de CTZ, de commissie ledenwerving en als trainer/coach, wat hij geweldig vindt. Roland, enorm bedankt wat je voor SCO doet en voor het bestuur hebt gedaan! Chapeau!

Roland en Mark gefeliciteerd met de titel Lid van Verdienste!