Welkom Liz en Tess!

Welkom Liz en Tess!

Welkom Liz en Tess! 863 648 K.V. SCO

Lynn Woudstra speelt in SCO E2 en heeft haar nichtje Liz Strampel lid gemaakt van SCO! Liz heeft op haar beurt weer háár nichtje Tess Woudstra lid gemaakt. In het kader van de unieke “lid maakt lid actie” bij SCO, hebben Lynn en Liz beide als beloning voor het aanbrengen van een nieuw lid, een mooie bal én een cadeaubon gekregen. Tess heeft als welkomstcadeau een prachtige SCO tas met leuke goodies ontvangen. Liz en Tess gaan samen korfballen in het nieuwe team F3. De spelers van SCO F3 spelen ook toernooitjes en ze hebben dit weekend al een oefenwedstrijd gespeeld. Liz en Tess, welkom bij SCO en heel veel succes en plezier toegewenst bij SCO European Aerosols!

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe aanmeldingen van kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Neem dus ook dit seizoen je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols. Wordt je vriendinnetje of vriendje vervolgens lid van SCO, dan krijg jij een cadeaubon én een bal en je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via sporten@kvsco.nl.