Een hele maand gratis sporten

Een hele maand gratis sporten

Een hele maand gratis sporten 863 648 K.V. SCO

Ben jij 6, 7 of 8 jaar oud en wil je met ons mee op sport avontuur? Onderweg beleef je korfbal en nog heel veel andere leuke activiteiten. Je maakt vriendjes, leert sociale vaardigheden, wordt steeds slimmer en je legt een basis voor jezelf van een leven lang gezond bewegen!

Aanleren van sportvaardigheden
Bij ons sporten de kinderen in kleine groepjes met jongens en meisjes samen. Allemaal leeftijdgenootjes en plezier hebben staat voorop. Onze trainingen zijn speciaal door ervaringsdeskundigen voor basisschoolkinderen ontwikkeld. Hierdoor kunnen we op elk moment, precies datgene aanbieden wat hij/zij nodig heeft.

Een maand lang gratis kennismaken
Voor heel veel ouders en kinderen is ons aanbod van een hele maand gratis sporten het startpunt van een fantastisch sport avontuur! Stuur daarom vandaag nog je aanmelding voor een maand gratis sporten naar sporten@kvsco.nl.

Tot snel bij één van onze trainingen!