ZOMERKAMP SCO

ZOMERKAMP SCO

ZOMERKAMP SCO 863 648 K.V. SCO

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus wordt bij SCO de 2e editie van het ‘Zomerkamp’ georganiseerd. Deze twee dagen zijn gevuld met veel gave activiteiten en we gaan uiteraard ook weer bingoën. Het zomerkamp is voor alle jongens en meisjes uit de B’s t/m de E’s en SportAnders.

Van vrijdag op zaterdag blijven de kinderen slapen in tenten op het SCO sportcomplex De Hoolt-tuun in Oldeholtpade. Beide dagen worden compleet verzorgd met eten, drinken en snacks.

Alle jongens en meisjes uit de B’s t/m de E’s en SportAnders krijgen per mail een uitnodiging via een speciale nieuwsbrief. Heb jij de uitnodiging ontvangen en wil jij deze editie van het kamp niet missen? Geef je dan voor 10 augustus op. Dit doe je door de uitnodiging in te vullen en te mailen naar Rianne Bos op e-mailadres: kampsco@hotmail.com.

Iedereen een fijne zomervakantie toegewenst en tot 26 en 27 augustus!