Welkom Carlijn!

Welkom Carlijn!

Welkom Carlijn! 863 648 K.V. SCO

We zijn blij met opnieuw een aanmelding zo vlak voor de zomerstop. Myrthe Postma heeft haar nichtje Carlijn Hetebrij lid gemaakt. Geweldig! Myrthe korfbalt na de zomer in de C’s. Carlijn gaat in de D’s korfballen. Bedankt voor je inzet Myrthe en welkom bij SCO Carlijn!

De commissie ledenwerving is heel erg blij met het grote aantal nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Na de zomer gaan we dan ook door met onze “lid maakt lid” actie. Neem dus volgend seizoen ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO. Wordt je vriendinnetje of vriendje lid, dan krijg jij een cadeaubon en een bal! Je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via: sporten@kvsco.nl.