Sportcomplex De Hoolt-tuun volledig rookvrij

Sportcomplex De Hoolt-tuun volledig rookvrij

Sportcomplex De Hoolt-tuun volledig rookvrij 863 648 K.V. SCO

Als sportclub moeten we kinderen de kans bieden om rookvrij op te groeien. Niemand wil namelijk dat kinderen in de verleiding komen om te gaan roken. Kinderen moeten het goede voorbeeld krijgen en daarom opgroeien in een rookvrije omgeving met goede voorbeelden om zich heen.

Ons sportcomplex De Hoolt-tuun in Oldeholtpade is zo’n locatie waar we het goede voorbeeld moeten geven. Roken en sport passen totaal niet bij elkaar. Om die reden is roken op ons volledige sportcomplex terrein (incl. de entree) niet langer toegestaan.

Op deze manier willen we onze leden en bezoekers van ons sportcomplex beschermen tegen de schadelijke gevolgen van (mee)roken. We rekenen op jullie medewerking voor het creëren van een gezonde en veilige sport omgeving.