Bedankt toppers

Bedankt toppers

Bedankt toppers 863 648 K.V. SCO

Henk Jan Bakker, Frank Dijkstra en Rixt Buma stoppen bij de selectie van SCO. Afgelopen zaterdag speelden zij dan ook hun laatste wedstrijd in het 1e van SCO.

Na 13 jaar bij SCO gekorfbald te hebben, waarvan een groot deel in de selectie, neemt Henk Jan tijd voor zijn toekomstige gezin. Vriend, Korfbal- en vakmaat Frank Dijkstra, welke pas de laatste 2 jaar zijn hoogtij dagen in de selectie mocht ervaren, heeft ook te kennen gegeven meer tijd voor zijn privéleven te willen maken. Frank is een rasechte SCO’er en korfbalt al van jongs af aan bij SCO. Bakker en Dijkstra speelden vroeger altijd tegen elkaar (De Hoeve – SCO). Gekscherend zeiden ze wel eens ‘ooit gaan wij samen spelen, maar vast in een gezelligheidsteam als de Midweek of een SCO 4 of SCO 5’, dat dit dan het vlaggenschip van SCO was, hadden beide heren niet verwacht. Maar minder gezellig was het zeker niet. Frank en Henk Jan geniet van jullie korfbalpensioen.

Ook Rixt Buma verlaat na 3 jaar de selectie van SCO. Zij gaat het blauw op straat versterken door een opleiding te volgen bij de politieacademie elders in het land. Met haar doorzettingsvermogen en pit zal dat zeker goedkomen. Rixt, wij wensen jou veel succes bij de politie!

Frank, Henk Jan en Rixt ontzettend bedankt. En tot ziens bij SCO!