En ook D3 is kampioen!

En ook D3 is kampioen!

En ook D3 is kampioen! 863 648 K.V. SCO

Onder een strak blauwe lucht speelde SCO D3 maandag avond op de thuisbasis in Oldeholtpade de laatste competitie wedstrijd tegen Harkema D1. De wedstrijd waar zeer veel publiek op was afgekomen werd uiteindelijk gewonnen met 11-7. SCO D3 eindigde hiermee als eerste in hun poule en zijn daarmee kampioen geworden. Onder grote belangstelling werden de spelers Milan, Jelle, Thijmen, Sem P, Sem A, Ise, Anniek, Lianne en Rona toegesproken en gefeliciteerd door Reint Oostra en ontving elke speler een medaille uit handen van hoofdtrainer selectie Arjan Kreeft en selectiespeler Ray Bouwman. Uiteraard ook felicitaties voor deze prestatie voor de coaches/trainers Petra Punter en Ybo Duursma. Na de ceremonie werd er nog gezellig nagezeten met een patatje voor iedereen.