Ereteken voor Henk Jan Bakker

Ereteken voor Henk Jan Bakker

Ereteken voor Henk Jan Bakker 863 648 K.V. SCO


Het is de zomer van 2009 wanneer Henk Jan Bakker thuiskomt van een vakantie met toen nog redelijk onbekende vrienden. Eenmaal thuis in Huize Bakker zegt hij tegen moeder Vroukje: ‘Mam, ik heb zo’n geweldige vakantie gehad met de jongens uit Oldeholtpade, ik ga naar SCO.’ En zo geschiedde de overstap van De Hoeve naar SCO.

Via SCO A1 kwam Bakker al snel terecht in de hoofdmacht van SCO. En daar was hij van grote waarde. Wedstrijden met 10 goals waren geen uitzondering. Maar dat niet alleen, Henk Jan groeide uit tot een leider, een keiharde werker die vecht voor elke bal en graag andere spelers beter maakt. En natuurlijk ging het ook wel eens minder, maar opgeven is geen optie. Na blessureleed kwam hij elke keer weer terug of vervulde hij tijdens een blessure een andere rol binnen de selectie, bijvoorbeeld die als trainer of coach.

De rol als trainer/coach vervult hij ook al jaren bij de jeugd van SCO. En de jeugd is daar maar wat blij mee. Wat is er nou mooier en beter om van Henk Jan te mogen leren. Als bestuur zijn we dan ook enorm trots wat Henk Jan voor SCO betekent en doet.

Daarom heeft het bestuur besloten Henk Jan het ereteken te geven!

Henk Jan enorm bedankt voor jouw strijd, enthousiasme en goals als speler. Geniet van jouw korfbalpensioen en vooral ook van je laatste wedstrijd, vandaag, 18 juni in SCO 1. Wij hopen jou snel terug te zien bij SCO.