Welkom Sophia!

Welkom Sophia!

Welkom Sophia! 863 648 K.V. SCO

We zijn blij met opnieuw een aanmelding! Liz de Graaf heeft na haar zusje en Naomi, nu ook haar klasgenootje Sophia Vallinga lid gemaakt. Geweldig! Liz heeft daarom voor de derde keer een mooie bal en cadeaubon gekregen. Liz en Sophia gaan samen in de D’s korfballen. Bedankt voor je inzet Liz en welkom Sophia!

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Na de zomer gaan we dan ook door met deze mooie lid maakt lid actie! Neem dus volgend seizoen ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO!! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.