Welkom Roos!

Welkom Roos!

Welkom Roos! 863 648 K.V. SCO

Reina Krikke heeft haar vriendinnetje Roos Dijksma lid gemaakt van SCO/MOTIP DUPLI!

Roos heeft een aantal proeftrainingen meegedaan en was direct enthousiast! Roos en Reina gaan na de zomerstop samen in de f-jes korfballen. Beide dames zijn blij met de cadeaus die ze hebben mogen ontvangen! Wij wensen Roos, maar natuurlijk ook Reina heel veel succes en korbalplezier bij SCO/MOTIP DUPLI!

 

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Na de zomer gaan we dan ook door met deze mooie lid maakt lid actie! Neem dus volgend seizoen ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO!! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.