K.V. SCO verlengt de contracten van Technische staf Topkorfbal

K.V. SCO verlengt de contracten van Technische staf Topkorfbal

K.V. SCO verlengt de contracten van Technische staf Topkorfbal 863 648 K.V. SCO

K.v. SCO heeft de Technische staf voor volgend seizoen zo goed als rond. Hillebrand Diever en Arjan Kreeft blijven aan als hoofdtrainers van de selectie, terwijl Wolter Achttien eindverantwoordelijk blijft voor het tweede team.

v.l.n.r Arjan Kreeft, Hillebrand Diever, Wolter Achttien

Hillebrand en Arjan beginnen daarmee aan hun derde seizoen als hoofdtrainer. Na twee halve seizoenen door corona, kijken zij uit naar een volledig korfbalseizoen waarin ze met een vernieuwde selectie gaan werken. Afgelopen zaal seizoen werd op het nippertje promotie naar de hoofdklasse gemist, waarmee gelijk het hoofddoel voor aankomend seizoen duidelijk is. Op het veld strijdt SCO 1 nog voor handhaving in de hoofdklasse.
Wolter Achttien is sinds 1 april al trainer van de selectie en coach van SCO 2 en zal dit ook seizoen 2022-2023 blijven doen.

Naast de technische invulling heeft ook Bouke Wortman, sportrevalidatiecoach namens Fysio-Actief zijn contract verlengd. Bouke verzorgt al vele jaren de Fysieke Trainingen en heeft daarmee een positieve bijdrage geleverd aan de sportieve prestaties van de k.v. SCO selectie.

Lennard Bethlehem

 

Lennard Bethlehem volgt Hendrik de Jong op als eindverantwoordelijke voor de Junioren selectie. Lennard heeft al diverse trainersfuncties binnenSCO doorlopen en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. We zijn Hendrik dankbaar voor zijn jarenlange inspanningen als trainer bij de jeugd.