Geef je op voor de SCO familiedag op 26 juni

Geef je op voor de SCO familiedag op 26 juni

Geef je op voor de SCO familiedag op 26 juni 863 648 K.V. SCO

Het gezelligste familie evenement van het jaar is in zicht. De SCO Familiedag! De SCO Familiedag vindt plaats op zondag 26 juni as. De inschrijving voor deze Familiedag is vanaf vandaag geopend en is mogelijk t/m 17 juni as.

Voor wie?
IEDEREEEN IS WELKOM!! Zowel de leden en gezinsleden van de leden, als vrijwilligers, sponsoren en iedereen die nauw betrokken is bij onze club.

Wat gaan we doen?
Op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade wordt een uitdagend parcours van verschillende ZESKAMP onderdelen opgebouwd. Alle opgegeven en samengestelde teams kunnen hierop met veel sportief plezier de strijd met elkaar aangaan. Of je nu een dreamteam samenstelt met een stel stoere jongens, een funteam met korfbal vrienden en vriendinnen of een team met vaders, moeders en kids. Alles mag! Het wordt voor iedereen leuk.

Het programma
Om 14:00 uur beginnen we met de zeskamp. Er is daarnaast ook weer een chill-zone voor de kinderen waar ze zich de hele dag kunnen vermaken op springkussens.  Ook is er gezellige muziek en aansluitend op de zeskamp gaan we met z’n allen wat eten en drinken.
Om 17:00 uur zal er namelijk een gezellige barbecue zijn. Eet je gezellig een hapje mee? Schrijf je dan tegelijk met de zeskamp ook in voor de barbecue.

De hele SCO familie is van harte uitgenodigd om op deze SCO familiedag gezamenlijk het seizoen af te sluiten. Opgeven voor de zeskamp kan individueel of per team.

Datum: zondag 26 Juni 2022

Locatie: Sportcomplex De Hoolt-tuun, Hoofdweg 211/A in Oldeholtpade

Opgave t/m 17 juni:
–  Aanmelden individueel of team: stuur een E-mail met je (team) gegevens naar activiteiten@kvsco.nl
–  Aanmelden voor de barbecue: stuur een E-mail naar activiteiten@kvsco.nl

Eigen bijdrage voor de barbecue:
–  voor jeugd t/m 17 jaar € 5,- p/p
–  vanaf 18 jaar € 12,50 p/p

We hopen zo veel mogelijk mensen van de SCO familie te verwelkomen op deze unieke dag! Schrijf je dus op tijd in.