Welkom Naomi

Welkom Naomi

Welkom Naomi 863 648 K.V. SCO

Liz de Graaf en Celeste Jonker (beide spelende in de E1) hebben samen Naomi Veldhuizen bij SCO geïntroduceerd om eens te komen korfballen. Naomi heeft daardoor onlangs een proeftraining meegedaan en was direct enthousiast! Naomi traint nu tot de zomervakantie mee en zal na de zomer competitiewedstrijden gaan spelen. Beide dames zijn blij met de cadeaubon en de bal die ze hebben mogen ontvangen voor het lid maken van Naomi! En Naomi is blij met de SCO supporters sjaal die zij als welkomst cadeau heeft gekregen. Wij wensen Naomi heel veel succes en korbalplezier bij SCO/MOTIP DUPLI!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO!! Wordt je vriendinnetje of vriendje vervolgens lid, dan krijg jij een cadeaubon en een bal! Uiteraard krijgt ook je vriendje of vriendinnetje een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.