Welkom Daan!

Welkom Daan!

Welkom Daan! 863 648 K.V. SCO

Sven van der Walle heeft zijn broertje Daan meegevraagd om eens mee te komen trainen met SportAnders bij SCO. Dit is Daan vervolgens zo goed bevallen dat hij direct lid geworden is na het behalen van zijn zwemdiploma’s! Sven heeft als bedankje voor het aanbrengen van een nieuwe lid, een cadeaubon en een bal van de club gekregen. Daan heeft als welkomst cadeau een prachtige SCO etui ontvangen met inhoud. Sven bedankt voor het lid maken van Daan en Daan welkom bij SCO/MOTIP DUPLI!

Bij SportAnders worden kinderen, met respect voor elkaars problematiek, op een plezierige manier begeleid in de sport. Met SportAnders bij SCO/MOTIP DUPLI willen wij ook de meer kwetsbare kinderen in onze samenleving de mogelijkheid bieden om te sporten in een vertrouwde omgeving en deel te laten nemen aan het verenigingsleven. SportAnders wordt gesponsord door onze sponsor ArboAnders. Voor meer informatie over SportAnders, neem je contact op via: sporten@kvsco.nl.

Hou onze lid maakt lid actie goed in de gaten! Alle jeugdleden van SportAnders en de F t/m de A-jeugd ontvangen namelijk een bal en een cadeaubon als ze een nieuw jeugdlid aanbrengen! Daarnaast ontvangt het nieuwe lid ook een leuk welkomst cadeau!