Verslag RTC toernooi op Hemelvaartsdag

Verslag RTC toernooi op Hemelvaartsdag

Verslag RTC toernooi op Hemelvaartsdag 2560 1920 K.V. SCO

Jong korfbaltalent vanuit het hele land speelden op Hemelvaartsdag het RTC-toernooi U15 bij DOS Kampen. Friesland kent meerdere RTC’s U15. RTC De Venen is de selectie van de zuidkant van Friesland en Drenthe. Vanuit SCO spelen Daan en Maud in het team RTC De Venen. Zij mochten deze dag in Kampen laten zien wat voor talent SCO binnen de club heeft. Daan en Maud hebben zelf een kort verslag van hun beleving van deze dag geschreven:


Hallo, wij zijn Daan en Maud en wij hebben met Hemelvaartsdag een toernooi gespeeld met RTC de Venen U15. Op het toernooi kwamen alle RTC’s uit Nederland. Er waren 2 poules en de winnaars van beide poules speelde de finale tegen elkaar.

Als eerste moesten we tegen RTC het Oosten, die wonnen we met 5-2. Daarna moesten we tegen RTC de Hunze, die wonnen we met 1-3. Toen speelden we tegen RTC Eindhoven, die wonnen we ook met 5-2. Daarna moesten we tegen RTC Alblasserwaard, die verloren we met 5-2. Vervolgens moesten we tegen RTC Zaanstad, dat werd 3-3.

Als laatste speelden we tegen RTC de Vallei, die verloren we helaas met 7-5. Toen gingen we met z’n allen de finale kijken die is gewonnen door RTC Den Haag. En toen gingen we naar huis.

Daan en Maud


 

Kortom een leuke en sportieve dag in Kampen. Daan en Maud, jullie hebben je korfbal skills tijdens dit toernooi goed kunnen laten zien!