Geslaagde Paasfun op 2e Paasdag

Geslaagde Paasfun op 2e Paasdag

Geslaagde Paasfun op 2e Paasdag 863 648 K.V. SCO

Eindelijk was het dan weer zover, de jaarlijkse Paasfun voor de jeugd en wat hadden we mooi weer deze dag! De paashazen van SCO hadden overal chocolade eieren verstopt, die de kinderen maar wat graag op wilden gaan zoeken. Suus en Lise hebben daarbij het grote ei gevonden en kregen beide als prijs een grote chocolade paashaas. Vervolgens werden er een heleboel leuke spelletjes gedaan en was er een kleurwedstrijd. De winnaars van de kleurwedstijd zijn geworden: 1. Suus, 2. Yarah en 3. Kjeld.

De D- en E-jeugd hielden dezelfde ochtend een sportief mixtoernooi, monowedstrijden. Drie jeugdleden werden daarbij gekoppeld aan twee selectie leden. De winnaars hiervan zijn geworden het team van Liam, Aniek en Lauren met selectieleden Ray en Joris. Na de laatste prijsuitreiking kregen alle kinderen nog een lekker ijsje voordat zij naar huis gingen.

In de middag was er een schutterstoernooi (tienen) voor A, B en C jeugd, waarbij een jeugdspeler werd gekoppeld aan een selectie lid. Het toernooi werd sportief afgesloten met een echte finale (inclusief oplopen met speaker!). In deze spannende finale die werd gespeeld door Daan met Henk-jan tegen Owen met Frank hebben Owen en Frank het toernooi gewonnen. Ook nu kregen alle kids na afloop als afsluiting een lekkere ijsco.

Iedereen bedankt voor de inzet en het enthousiasme van deze zeer geslaagde Paasfun. Zie ook de foto’s