Korfbalclinic schoolkorfbaltoernooi

Korfbalclinic schoolkorfbaltoernooi

Korfbalclinic schoolkorfbaltoernooi 863 648 K.V. SCO

Op woensdag 11 mei as. is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Bij SCO staat een goede begeleiding en voorbereiding van de jeugd voorop. Niet alleen binnen de eigen vereniging maar ook bij dit toernooi. Om die reden verzorgde SCO deze week een korfbalclinic voor de kinderen van de Tuindorpschool.

Op het sportveldje bij de school gaf Frank van der Veen (SCO) onder een strak blauwe hemel, korfbal les aan ruim 120 kinderen. De SCO beheercommissie had in alle vroegte al het benodigde materiaal naar het sportveldje bij de school gebracht. Van 9:00 tot 14:00 uur kregen de kinderen daar van Frank (geassisteerd door de juffen!) een korfbalclinic bomvol met leerzame en leuke oefeningen. Na afloop ontving elke deelnemer uit handen van Frank een originele SCO etui en SCO pen.

Volgende week staat de korfbalclinic onder leiding van Frank gepland bij OBS De Striepe in Oldeholtpade. Ook hier bereiden we de kinderen voor op het schoolkorbaltoernooi. Hierdoor worden de wedstrijden op het toernooi van 11 mei nog leuker!