Hoe ga jij SCO aanmoedigen tijdens de play off wedstrijd in Assen?

Hoe ga jij SCO aanmoedigen tijdens de play off wedstrijd in Assen?

Hoe ga jij SCO aanmoedigen tijdens de play off wedstrijd in Assen? 863 648 K.V. SCO

Zaterdag 16 april speelt SCO 1 in Assen de return van de Play Off wedstrijd tegen AVO 1. Een alles beslissende wedstrijd voor de begeerde promotie naar de hoofdklasse. Daarbij zullen ze aangemoedigd worden door een grote groep SCO supporters. Een in mum van tijd gevulde bus vormt de voorhoede van het SCO legioen dat richting Assen afreist.

Heb je geen plek in de bus weten te bemachtigen, dan hopen we uiteraard dat je op eigen gelegenheid naar Assen komt om onze spelers aan te moedigen. Wij zorgen voor alle toeters en vlaggen en jij komt bij voorkeur gekleed in onze clubkleuren!

Selfie en foto’s
Waar wij nou zo benieuwd naar zijn is “hoe ga jij deze play off wedstrijd beleven?” Wij willen het allemaal zien! Selfies uit de oergezellige supporterbus, groepsfoto’s in blauwwit vanaf de tribune in Assen, thuis op de bank of op een andere manier. Selfies uit de kleedkamer van SCO 1 mogen uiteraard ook (als het maar netjes blijft 😉).

Stuur ons daarom jouw SCO-support-selfie, dat kan via mail (communicatie@kvsco.nl) of via app van de bij jullie bekende mobiele telefoonnummer van de club. De mooiste foto’s zetten we op de website en onze socials.

Praktisch
De bus vertrekt om 16.00 uur vanaf De Steense, dus heb je een plek gereserveerd kom dan op tijd. Het adres van de sporthal is Marsdijk, Kleuvenstee 3 in Assen. De wedstrijd begint om 17:20 uur. Thuisblijvers kunnen de wedstrijd zo mogelijk volgen op de livestream van AVO.
De kantine op ons sportcomplex de Hoolt-tuun is morgen (zaterdag) avond vanaf 21:00 uur open.