SCO 1 Play Off wedstrijden

SCO 1 Play Off wedstrijden

SCO 1 Play Off wedstrijden 863 648 K.V. SCO

SCO 1 speelt as. zaterdag 9 april om 20:00 uur in de Steense in Wolvega de eerste Play Off wedstrijd tegen AVO 1. SCO 1 en AVO 1 strijden voor promotie naar de hoofdklasse.

Op zaterdag 16 april as. om 17: 20 uur wordt de returnwedstrijd in Assen gespeeld. Gezien de grote belangstelling bieden we de mogelijkheid aan een ieder om naar Assen te kunnen afreizen met de SCO supportersbus. Er zijn 50 plaatsen in deze supportersbus, dus vooraf aanmelden is noodzakelijk. De bijdrage voor de busreis is voor volwassenen € 10,00 per persoon en voor jeugd tot 18 jaar € 5,00 per persoon. Reservering is op basis van aanmeldvolgorde en VOL = VOL! De bus vertrekt om 16:00 uur vanaf Sporthal de Steense in Wolvega.

Aanmeldingen voor de supportersbus bij Josta Westenbroek op tel. nr. 06 – 46 29 32 41 of d.m.v. een mailbericht naar:  jostawestenbroek@gmail.com

Wij willen iedereen uitnodigen om onze spelers aan te komen moedigen in onze clubkleuren. As. zaterdag tijdens de thuiswedstrijd zorgen we voor een feestelijke aankleding van de sporthal en natuurlijk trommels en vlaggen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!