SCO1 eerste in de poule

SCO1 eerste in de poule

SCO1 eerste in de poule 863 648 K.V. SCO

In de lopende zaalcompetitie is elke poule van acht gesplitst in twee poules van vier. Na alle wedstrijden in de poule te hebben gespeeld is SCO 1 eerste geworden in de poule!! Het bestuur en de spelers bedanken alle supporters voor de talrijke opkomst en sfeer tijdens de gespeelde wedstrijden. Nu moet SCO 1 tegen de nummer twee uit de andere poule een dubbele beslissingswedstrijd spelen voor promotie naar de hoofdklasse. Praktisch betekent dat dat SCO 1 aankomende zaterdag 9 april de 1e Play Off wedstrijd thuis speelt tegen AVO 1. Gevolgd door de uitwedstrijd tegen AVO 1 in Assen op 16 april as.

Noteer deze data dus vast in je agenda. Wat zou het geweldig zijn als er zaterdag opnieuw een grote opkomst zou zijn van SCO supporters, om onze spelers massaal te ondersteunen!!