Mizuno TEST & FEEL TOUR

Mizuno TEST & FEEL TOUR

Mizuno TEST & FEEL TOUR 863 648 K.V. SCO

In samenwerking met Muta Sport organiseert Mizuno een TEST & FEEL tour langs verschillende korfbal verenigingen. Muta Sport is sportkleding en sportschoenen specialist voor sportend Nederland gevestigd in Leeuwarden en sponsor van SCO. Mizuno is één van de beste merken als het gaat om sportschoenen. Het merk maakt slijtvaste en extreem verende schoenen om op te korfballen voor heren, dames en kinderen. Mizuno is daarnaast sponsor van het Nederlands korfbalteam en 6 korfballeague clubs!

Testen en voelen
Deze Mizuno TEST & FEEL dag is bij onze vereniging gepland op 11 april as. in de kantine op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade.  Van 18:00  tot 19:00 uur kan de jeugd (vanaf maat 32,5) verschillende veldschoenen bekijken en uitproberen en van 19:00 tot 20:00  uur kunnen de senioren dat doen.

Korting
Als SCO speler ontvang je tijdens deze avond 20% korting op de nieuwe collectie en tot 50% korting op oude collectie.

Verkoopavond SCO-kleding
Naast de Test & Feel organiseert onze eigen kledingcommissie op dezelfde avond een SCO-kleding en tassen uitverkoop. Wat is er nou leuker om van je favoriete club een cadeau te krijgen of te geven? De sporttas? Of heb je nog sportsokken of sportkousen nodig? Maandagavond 11 april van 18.00 uur tot 20.00 uur kun jij in de Hoolt-Tuun dus ook je SCO-artikelen kopen. LET OP: OP=OP!