Maandag 18 april Paasfun

Maandag 18 april Paasfun

Maandag 18 april Paasfun 863 648 K.V. SCO

Maandag 18 april is er weer Paasfun bij SCO. SportAnders en de jongste jeugd bijten die dag het spits af met natuurlijk paaseieren zoeken en toffe spelletjes. Ook de D- en E-jeugd komen in de ochtend in actie tijdens een sportief mixtoernooi. Om 10.00 uur zijn deze groepen welkom op het sportcomplex ‘De Hoolt-Tuun’ in Oldeholtpade. Het ochtendprogramma duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Om 13.00 uur wordt er voor de A, B- en C-jeugd een schutterstoernooi georganiseerd. Wie weet schutter jij wel samen met een selectiespeler. Want ook de selectie doet mee aan dit toernooi. Rond de klok van 15.00 uur sluiten we deze dag af.

Wil jij meedoen met Paasfun? Geef je voor 9 april op bij Janet Woudstra via mail: janet.woudstra@home.nl.