Je kunt meer dan je denkt!

Je kunt meer dan je denkt!

Je kunt meer dan je denkt! 863 648 K.V. SCO

Vandaag lanceert Sport Fryslân de campagne ‘Je kunt meer dan je denkt’. Samen met alle Friese gemeenten wil Sport Fryslân Friezen laten zien dat iedereen kan sporten en bewegen. Vijf ambassadeurs zijn de boegbeelden van deze online campagne.

Met de campagne willen we zoveel mogelijk niet sporters enthousiasmeren om te gaan sporten en een eventuele drempel wegnemen. Iedereen kan sporten en bewegen. Je kunt meer dan je denkt! Ambassadeurs Milou Bosscher, Tristan Bangma (wordt gesponsord door K.V.SCO sponsor van de toekomst “ArboAnders”, Magan Tahir, Bodi van den Braak en Benthe Veenstra zijn het voorbeeld voor alle Friezen. Zij vertellen hun inspirerende verhalen tijdens deze online campagne.

Bij ons kun je ook vrijblijvend deelnemen. Wij ontvangen je graag bij onze club om te kijken of sporten bij ons ook bij jou past! Schroom dus niet en meld je aan, dan nemen wij contact met je op voor een kennismaking!

Meer informatie en contactgegevens vind je op onze website: SportAnders | K.V. SCO (kvsco.nl)

Tip: via unieksporten.nl kan je gratis sporthulpmiddelen uitproberen: Uniek Sporten Uitleen | Meer dan een uitleenservice!