Welkom bij SCO Lars!

Welkom bij SCO Lars!

Welkom bij SCO Lars! 863 648 K.V. SCO

Jelte (E3) en Thijs (E1) hebben samen Lars (in het midden op de foto) bij SCO geïntroduceerd om eens te komen korfballen. Lars heeft daardoor onlangs een proeftraining meegedaan en was direct enthousiast! Lars gaat daarom vanaf heden in de E’s van SCO/MOTIP DUPLI korfballen. Jelte en Thijs zijn blij met de bal en cadeaubon die ze hebben mogen ontvangen voor het lid maken van Lars! En Lars is blij met de SCO supporters sjaal die hij als welkomst cadeau heeft gekregen. Wij wensen Lars heel veel succes en korbalplezier bij SCO/MOTIP DUPLI!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO en ontvang een handtekening op je stempelkaart! Is jouw kaart vol dan ontvang jij een leuke prijs! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! Wil jij een stempelkaart of meer informatie neem dan contact op via sporten@kvsco.nl.