16 januari weer een MTB tocht met nieuwe hoofdsponsor

16 januari weer een MTB tocht met nieuwe hoofdsponsor

16 januari weer een MTB tocht met nieuwe hoofdsponsor 863 648 K.V. SCO

Na een jaar van afwezigheid staat er eindelijk weer een MTB tocht in de planning! Deze keer met vier verschillende afstanden (60-35-20-10 km), dus iedereen kan mee doen! Als de persconferentie van 14 januari geen roet in het eten gooit, zal deze tocht plaatsvinden op zondag 16 januari 2022.

In aansluiting op dit heugelijke nieuws, mogen wij ook melden dat Vos en Setz de nieuwe hoofdsponsor is van de MTB tochten. Vos en Setz is een internationale import groothandel gevestigd in Drachten. Zij zijn leverancier van relatiemarketing, merchandising, promotionele artikelen, textiel, relatiegeschenken, kerstgeschenken en kerstpakketten.

“Wij vinden het prachtig dat wij ons op deze manier aan SCO te mogen verbinden. Hiermee steunen wij een geweldige activiteit bij een club met een groot maatschappelijk belang. Natuurlijk is het voor ons ook een mooie manier om bedrijven kennis te laten met “Vos en Setz”, aldus Dennis van Zanten.

Arne Strampel van de sponsorcommissie is trots op de nieuwe sponsor. “Wij gaan met de nieuwe sponsor Vos en Setz verder met het organiseren van MTB tochten, waarmee wij voor de corona pandemie zijn geëindigd, te beginnen met de geplande tocht op 16 januari as. Wij willen naast het organiseren van uiteenlopende sportieve activiteiten ook bedrijven een platform bieden om te netwerken en om zich als bedrijf te kunnen profileren.”

Voor de laatste stand van zaken, nieuws en info check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht.

Onder genot van een lekker bakje koffie hebben Dennis van Zanten en Arne Strampel de handtekeningen onder het sponsorcontract gezet.