WELKOM VAYE!

WELKOM VAYE!

WELKOM VAYE! 863 648 K.V. SCO

Milan en Celeste Jonker hebben hun zusje Vaye lid gemaakt van SCO/MOTIP DUPLI. Geweldig natuurlijk! Milan en Celeste hebben daarom een cadeaubon én een bal gekregen. Omdat Vaye lid geworden is heeft zij als welkomstcadeau een mooie SCO sjaal en een pen gekregen. Vaye had al wat kennis gemaakt met korfbal door aan onze gewenningstoernooitjes mee te doen. Welkom Vaye, heel veel korfbal plezier toegewenst in de F-jes van SCO!!

Ook hun zusje Eliv is al erg enthousiast over korfbal, maar zij eerst moet eerst nog even haar zwemdiploma halen. Celeste heeft overigens ook al een vriendinnetje meegenomen naar de training waardoor ze een handtekening op haar kaart gescoord heeft. We zijn uiteraard erg blij met deze enthousiaste jeugdleden!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee en ontvang een handtekening op je kaart! Is jouw kaart vol dan ontvang jij een leuke prijs! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij net zoals Milan en Celeste een cadeaubon en een bal!

Voor meer informatie neem je contact op met sporten@kvsco.nl