Welkom bij SCO Demi !

Welkom bij SCO Demi !

Welkom bij SCO Demi ! 863 648 K.V. SCO

Levy Lantinga (f-je) heeft Demi Postma lid gemaakt van SCO/MOTIP DUPLI. Dit vinden wij natuurlijk fantastisch! Levy heeft daarom al dank een cadeaubon en een bal gekregen. Demi heeft als welkomstcadeau een mooie SCO sjaal en SCO pen gekregen. Vervolgens zijn ook de eerste handtekeningen op de actie kaart van beide dames gezet, want tijdens de Pietentraining hebben allebei ook weer een vriendinnetje meegenomen! Bedankt Levy en welkom Demi!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee en ontvang een handtekening op je kaart! Is jouw kaart vol dan ontvang jij een leuke prijs! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij net zoals Levy een cadeaubon en een bal! Voor meer informatie neem je contact op met sporten@kvsco.nl