Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI C1

Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI C1 863 648 K.V. SCO

Wedstrijdverslag van deze week: AVO C1 – SCO/Motip Dupli C1

Onze eerste zaalwedstrijd hebben we gespeeld tegen AVO C1 in Assen. We hebben al een oefenwedstrijd tegen hun gespeeld. Deze hebben we toen verloren met 12-6. We hadden dus weer wat recht te zetten.

Vol goede moed en zelfvertrouwen begonnen wij aan de wedstrijd. Helaas stonden wij vrij snel in de eerste helft met 3-1 achter. De lengte van deze tegenstander was iets meer dan bij ons. Dit waren dan ook 2e jaars C’s. Ook moesten wij het zonder Rutger Elsinga doen. We gingen met 6-3 de rust in.

Na de rust wisten we de achterstand wat in te halen. In de tweede helft was er meegegeven dat er meer bewogen moest worden. Dit werd goed opgevolgd. Doordat er meer werd gelopen, werden de kansen afgemaakt. Helaas wat het net niet genoeg om met de winst naar huis te gaan. Het was heel erg spannend, maar we hadden net met 1 punt verschil verloren. De eindstand was 8-7. Aan het eind kregen we van de sponsor en de vereniging nog een chocoladeletter.