Aangepast trainingsschema jeugd

Aangepast trainingsschema jeugd

Aangepast trainingsschema jeugd 863 648 K.V. SCO

Na de aankondiging van de nieuwe corona maatregelen is er volop gepuzzeld hoe we de jeugd toch kunnen laten doortrainen. Dankzij de inzet van wedstrijdzaken en de flexibiliteit van onze trainers is het gelukt om een vervangend trainingsschema samen te stellen voor de aankomende weken. Dit schema is gemaakt in goed overleg met de gemeente, Sios en Fc Wolvega.

Alle jeugd van de kangoeroes t/m de B’s kan in het aangepaste trainingsschema 1x per week en sommige zelfs 2x per week trainen, waarbij de jongste jeugd veelal van 15:45 uur-17:00 uur traint (voor de A’s is men nog in overleg). Sios traint veelal in de Nije Steense, SCO in de Oolde Steense en Fc Wolvega blijft wat langer met de jeugd buiten trainen.

Wij zijn blij dat hiermee de jeugd in ieder geval de mogelijkheid heeft om te kunnen blijven trainen en ondanks alle maatregelen toch zoveel mogelijk sportief bezig kan blijven. Sporten is tenslotte gezond. Door te sporten krijg je meer kracht, meer conditie en meer energie. En als je je sterk en fit voelt sta je steviger in het leven. Win win dus.

In de competitie gaat Breedtekorfbal gewoon door, Wedstrijdkorfbal vervalt, maar de teams mogen wel tegen elkaar spelen. Dit wordt gezien als oefenwedstrijden. In de link staat meer info over de competitie. https://www.knkv.nl/voortgang-zaalcompetitie-2021-2022