De SCO “afhaal kantine”

De SCO “afhaal kantine”

De SCO “afhaal kantine” 863 648 K.V. SCO

Zaterdag 25 september is de kantine op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun geopend voor het bestellen van consumpties.

Controle van een vaccinatie-, of testbewijs bij de ingang is niet nodig als het uitsluitend een afhaalfunctie betreft en bezoekers niet ter plekke (dat wil zeggen: in de kantine) consumeren. Alle tafels en stoelen zijn dan ook uit de kantine gehaald, waardoor het dus ook niet mogelijk is om in de kantine te gaan zitten. Consumptie buiten de kantine (langs het veld) wordt gezien als “afhaal”.

Het beloofd fantastisch weer te worden, waardoor het buiten nuttigen van de consumpties geen enkel probleem oplevert. Al met al genoeg redenen voor een bezoek aan de wedstrijden (en onze “afhaal kantine” ) op ons sportcomplex.

Afvalscheiding
Om zwerfafval te voorkomen en dus het milieu te sparen is er nu statiegeld op alle plastic flesjes. Wij gaan deze flesjes bij de kantine gescheiden inzamelen. Hiervoor staan zwarte afvalbakken op ons sportcomplex, waar de lege plastic flesjes ingegooid kunnen worden. De gebruikte koffie bekers kunnen in speciale kokers geplaatst worden. Deze worden vervolgens op een milieu vriendelijke manier verwerkt.