Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI F1

Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI F1

Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI F1 863 648 K.V. SCO

Vanaf vandaag hebben wij een nieuw item op onze website en social media kanalen: “Wedstrijdverslag van de week”.

Elke week zullen we inzoomen op de verrichtingen van één van de teams van onze vereniging over hoe de wedstrijd is verlopen. De aftrap van dit nieuwe item wordt gedaan door het team SCO/MOTIP DUPLI F1.

GOED!! Dat is het antwoord van de SCO/MOTIP DUPLI F1 spelers op de vraag hoe de wedstrijd ging. Ondanks de 1-14 uitslag tegen Rodenburg F1 werkt het enthousiasme van het team aanstekelijk. Suus scoorde het doelpunt en wat was de blijdschap, zowel op het veld als langs de lijn, groot! Complimenten voor coach Joke voor haar leuke manier van coaching. Je ziet het team per wedstrijd groeien. Bedankt!