TeamNL Korfbal oefent bij SCO in Wolvega

TeamNL Korfbal oefent bij SCO in Wolvega

TeamNL Korfbal oefent bij SCO in Wolvega 863 648 K.V. SCO

In aanloop naar het EK (25-30 oktober in België) speelt TeamNL Korfbal drie voorbereidingswedstrijden in het land. Hiervoor reist de selectie van bondscoach Jan Niebeek af naar Veldhoven, De Lier en ook naar Wolvega.

Wedstrijd Team NL – SCO
Op 12 oktober speelt TeamNL Korfbal in de uitzwaaiwedstrijd, tegen de selectie van SCO en oud SCO spelers. Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Steense in Wolvega begint om 19.30 uur. De sporthal is open voor publiek vanaf 19:00 uur en na de wedstrijd zullen er handtekeningen worden uitgedeeld.

Publiek en livestream
Voor meer informatie over alle activiteiten en toegang tot De Steense in Wolvega; hou de SCO website in de gaten. De wedstrijd is sowieso via de livestream te volgen en de link daarvan wordt in de dagen voor het betreffende duel gedeeld.

Sessies trainersbegeleiding
De dag na de uitzwaaiwedstrijd van TeamNL Korfbal, vindt er ’s avonds op dezelfde locatie een sessie over trainersbegeleiding plaats. Hierin wordt uitgelegd hoe je trainersbegeleiding kunt opzetten en implementeren binnen je vereniging en hoe je trainers kunt begeleiden. Meer over deze sessies op 13 oktober vind je op KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader.

Foto’s : Anne van Vegchel en Marco Spelten