Met spoed oud ijzer gezocht!!

Met spoed oud ijzer gezocht!!

Met spoed oud ijzer gezocht!! 300 225 K.V. SCO

LET OP! Op het parkeerterrein van het SCO sportpark De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade staat momenteel een oud-ijzer container om oud ijzer in te gooien. Maak daar nu gebruik van!!

Opvallend is namelijk de grote hoeveelheid oud ijzer dat op de afvalbrengstation (vuilstort) in Wolvega wordt gebracht. Door al het (zware) oud ijzer in de container bij SCO te gooien in plaats van naar de vuilstort te brengen, bespaar je op je stortkosten en lever je voor onze club een leuke bijdrage! Je kan (zonder file !) met de auto en evt. aanhanger tot naast de container rijden. Zware items mogen gewoon naast de container gezet worden, dan zorgen wij er wel voor dat ze er in komen.

Dus heb je metalen voorwerpen die je kwijt wilt? Dit mag van alles zijn, fietsen, bedspiralen, metalen tuinmeubelen, gereedschap, witgoed, een oude fluitketel, braadpan, of wat voor metalen ook. Of heeft je buurman, buurvrouw of kennis misschien oude metalen liggen, breng het dan naar de oud ijzer container op ons sportpark want wij zijn er echt heel erg blij mee.

Ben je nu niet in staat om het zelf te brengen? Neem dan direct contact op met Johan Postma via het telefoonnummer  06 – 22 83 67 74 of mail naar ipodejo@hotmail.com . Uiteraard zorgen wij er voor dat de corona-maatregelen in acht worden genomen. Graag vermelden wat je kwijt wilt en waar het precies staat. We maken dan een afspraak met je, om het op te halen. Alle kleine beetjes helpen in deze tijd van weinig inkomsten. Bij voorbaat dank!!!!

Adres van de container:
Sportcomplex SCO
Hoofdweg 211a OLDEHOLTPADE