Na 45 jaar en 2.025 exemplaren is het goed

Na 45 jaar en 2.025 exemplaren is het goed

Na 45 jaar en 2.025 exemplaren is het goed 863 648 K.V. SCO

Spelers aanzeggen voor de wedstrijden, dat was het voornaamste doel van de wedstrijdexpres. In de loop der jaren is onze wedstrijdexpres gegroeid tot een wekelijks informatiedocument voor alle spelers, vrijwilligers, supporters en verdere achterban.

Waar de wedstrijdexpres in het allereerste begin nog bestonden uit geschreven gele kaartjes die vaak in de nachtelijke uurtjes bij de leden thuis bezorgd werden, is het nu een digitaal document die op maandagavond in ieders mailbox verschijnt.

Henk Koelma en Joke Stellingwerf hebben al die jaren de wedstrijdexpres in elkaar gezet, bezorgd en/of verstuurd. En zo zijn we nu 45 jaar en dik 2.025 exemplaren van de expres verder. Voor Henk en Joke een mooi moment om te stoppen.

Uiteraard verdient deze tomeloze inzet een dikke pluim! Ontzettend bedankt dat jullie dit zoveel jaren, iedere week voor onze club hebben gedaan. Geweldig.