LEDS GO SCO

LEDS GO SCO

LEDS GO SCO 1600 900 K.V. SCO

Een klein woordgrapje ;-), waarmee we willen zeggen dat SCO met een boodschap op LED schermen zichtbaar is. Deze boodschap staat op led-reclameborden op vier verschillende invalswegen van Wolvega. Eigenaar van deze led-reclameborden is onze sponsor B.A.I. IT Solutions, die ons aangeboden heeft om onze boodschap een aantal weken gratis op deze ledschermen te laten zien. Een mooi aanbod waar we graag gebruik van maken om kenbaar te maken dat iedereen van harte welkom is om te komen teamsporten bij SCO. Op de SCO website geven we vervolgens meer informatie over de mogelijkheid om een maand lang gratis te komen proeftrainen.

Mocht je overigens geïnteresseerd zijn om te adverteren op de led-reclameborden van B.A.I. IT Solutions, kijk dan even op hun website op de pagina “Ledvertizing”.