Nieuwe sponsor SCO: Tapijt en Laminaat Direct

Nieuwe sponsor SCO: Tapijt en Laminaat Direct

Nieuwe sponsor SCO: Tapijt en Laminaat Direct 863 648 K.V. SCO

Het bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop en leggen van vloeren wordt per seizoen 2021-2022 sponsor van k.v.SCO.

“SCO is actief bezig met het bedrijven van topsport en laat haar betrokkenheid bij de maatschappij duidelijk zien. Als lokale onderneming willen wij hier ook graag aan bijdragen en ons mee associëren, want wij herkennen onszelf hier in. Wij zien onszelf ook graag als partij die op ons vakgebied topsport beoefent”. Aldus Harm Klasen (directeur / eigenaar van Tapijt en Laminaat Direct).

Tapijt en Laminaat Direct heeft een showroom aan de Grindweg in Wolvega van zo’n 1600 m2 waar een uitgebreide collectie vloeren en raamdecoratie van verschillende merken is uitgestald. Naast alles voor vloeren in huis zoals laminaat, parket, tapijt en matten , verkopen ze onder de naam Kunstgras Direct ook een indrukwekkend assortiment kunstgras. Harm Klasen: “de belangstelling voor kunstgras groeit fors. Door onze jarenlange ervaring en directe inkoop van grote partijen kunstgras, leveren wij de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke (bodem)prijzen. Een ander bijkomend voordeel is, dat onze complete kunstgras collectie direct uit voorraad leverbaar is.” Door de constant toenemende drukte in de winkel en de webshops, zijn er momenteel meerdere vacatures bij Tapijt en Laminaat Direct.

Voor meer informatie kan je terecht op de websites en in de showroom:

Tapijt en Laminaat Direct
Grindweg 129 – 131
8471 EM Wolvega

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl
https://www.kunstgrasdirect.nl
Vacatures bij Tapijt en Laminaat Direct

Eigenaar Harm Klasen met zijn zoon Hermen in de showroom van Tapijt en Laminaat Direct.